Werk

 


Mijn doel is om u op weg te helpen door de kracht van zelfexpressie en de beweging van de ziel.
Als u mij opzoekt, wordt er een verbinding tot stand gebracht en bent u degene die uit mij haalt wat u nodig hebt.
De route die u wilt gaan is heel persoonlijk en wordt van binnenuit gevoed. Tijdens ons gesprek wordt duidelijk wat uw behoeften zijn en hoe u deze kunt vervullen. Het doel van uw bezoek aan mij is daarom, iets zichtbaar te maken, te verlichten of duidelijk te maken anders dan met de het denken. Onbewuste gebieden en inhoud profiteren van geluid, kleur en beweging.

Ik werk met:
. Intu´tie
. Creatieve expressie in alle vormen
. Lichaamsgerichte therapie
. Sjamanisme en sjamaanhulpmiddelen
. Shantalamassage, therapeutische aanraking, familieopstelling, sjamanistische genezing, on-site massage, genezing op afstand en creatieve expressie. Ik ben een meester in Reiki en sjamanistische technieken.


Creatieve expressie

"Kleur is een daad van licht die breekt"
Martinus Nijhoff, 'The light'


Creatieve expressie doorbreekt de beperkingen van het dagelijks leven en denken. Door kleuren waarmee je schildert, beweging en woorden waarmee je jezelf uitdrukt.
Kleuren maken zichtbaar wat erin leeft, wat aandacht of ondersteuning behoeft. Zelfexpressie brengt meer duidelijkheid in je realiteit en de ontwikkeling van je behoeften.
Kleur geeft energie, uitstraling, kracht en levenslust, werk. Lichamelijk en geestelijk welzijn wordt verhoogd.
De kleur die je gebruikt, zegt ook iets over je innerlijke potentieel voor verdere groei en ontwikkeling.
Kleur, geluid, beweging en woord kunnen een spel samen spelen en een afbeelding laten zien die "het probleem" duidelijk maakt. Net zoals lichaam, geest en ziel een geheel aan de buitenkant laten zien: jij

Intu´tief schilderen
. inzicht krijgen in uw volgende stap in 2 uur schilderen

Workshop intu´tief schilderen
. Creatieve sessie een-op-een of met een groep van max. 4 personengeboekt worden. ? 100,00 Materiaal en versnaperingen zijn in de prijs inbegrepen.
Creatieve sessie worden ook op locatie gegeven. Reiskosten worden extra in rekening gebracht.


Persoonlijke sjamaan-tool + initiatie
. Naar aanleiding van je vraag en / of probleemstelling maak ik een shamanistisch tool voor je waarmee je thuis aan het werk kunt gaan.
. In een workshop kunnen wij ook samen een tool maken en inwijden.

Klik hier voor voorbeelden

Lichaamsgerichte therapie

. beweging

Beweging of gebrek daaraan laat zien waar blokkades zijn of welke beweging van binnenuit gemaakt wil worden. Dit geeft duidelijkheid. Je beweging is als een dans. Beweging en dans brengen je in contact met bewustzijn.
Zelfs als je niet wilt bewegen, is het toch inzichtelijk. Concentratie op beweging breekt de geest, brengt vrede en energieke verandering in het lichaam.

. healing en massage

healing is de detectie en mobilisatie van blokkade in uw energieveld.
Emotionele wonden en stress veroorzaken blokkades in het lichaam. Hoe sneller psychische wonden worden geheeld, hoe sneller we wer bewegen en functioneert het lichaam weer optimaal.


Kennis geeft ideeŰn, analyse maakt synthese mogelijk - dus integratie van het herontdekte zelf.
Degenen die hun veelheid niet samenvatten in eenheid leven in verwarring. Net als een huis dat niet opgeruimd is, is een chaos.

Consult: € 50 per uur