Over mij

 

Mijn naam is Gertrud Maria Althausen.
Ik ben 27.12.1952 geboren in Keulen in Duitsland - dus de humor zit er goed in. Sterrenbeeld steenbok / asc. vis, chinees teken draak / paard. Mijn krachtdier is het paard.


Mijn grote liefde is kunst. Ik heb een tweejarige opleiding Creative Handvaardigheid afgerond. Kunst brengt je buiten de grenzen van het bestaan, dichter bij jezelf. Beeld, dans en muziek bieden de mogelijkheid je te uiten zonder woorden. Woorden zijn een hoofdzaak, kunst komt uit het hart.


Persoonlijke ontwikkeling
Mijn eigen ontwikkeling begon met gezinstherapie in de Triangel in Amsterdam in 1992.
Vanaf daar ben ik doorgegaan met lichaamsgerichte therapie, familieopstellingen, innerlijk-kind-werk en shamanistische healings.

Ik beoefen yoga en werd door mijn yogalerares onderwezen in Shantala Massage en theraputic touch. Ook ben ik doorgegaan met eigen innerlijke ontwikkeling door middel van numerologie, astrologie, het lezen van boeken die mijn innerlijke groei bevorderden en coaching.

In de loop der jaren heb ik vele lagen weg kunnen werken en ben weer meer mezelf.
Tevens heb ik inmiddels mijn eigen en/of van de ouders overgenomen overtuigingen en meningen, waarvan de meeste diep onderbewust aanwezig waren, verwerkt en losgelaten.

Het is een levenslang proces en de weg is vreugdevol met elke nieuwe ontdekking en ontwikkelingsstap.

Ik ben een inspirerend,creatief, doelbewust en gemotiveerd mens. Ik kan orde scheppen vanuit chaos en ideeen aanreiken voor een praktische aanpak.Situaties worden tot de kern afgebroken en weer in balans gebracht. De zorg voor het psychische en fysieke welzijn van mijn medemens. Graag motiveer ik u en geef u een nieuw perspectief. Hierbij gebruik ik, wat mij intuitief word ingegeven. Daarnaast gebruik ik Shantala massage, therapeutic touch, shamanistische tools en healing on site massage, healing op afstand en creatieve expressie. Ik ben Master in Reiki en Shamane.

Door mijn eigen process heb ik weer vertrouwen en geduld met mijn medemens. Ten slotte zijn wij allen op weg, iedereen op zijn eigen manier en snelheid.
Ik wens iedereen eenzelfde ervaring.